Villa Panoráma
8749 Zalakaros
Panoráma u. 16.
 
Panoráma Apartmanház
8749 Zalakaros
Panoráma u. 27.
 
burkaj@freemail.hu

Villa Panoráma Zalakaros
Zalakarosról

Zalakaros Magyarország délnyugati részén található. A tíz éve városi rangra emelt település Európa-szerte híres fürdőjéről, gyógyvízéről. A fürdő nyáron több, mint 5000 m2-es vízfelülettel várja a látogatókat, a fedett vízfelület 1500 m2-es.

A strandfürdő május elejétől szeptember végéig tart nyitva. Számos szabadtéri medence várja a nap és fürdőzés szerelmeseit. Minden korosztály megtalálja a neki való medencét a legkisebbektől egészen az idősekig. Feszített tükrű sportmedence és különlegességként hullámfürdő is várja a kalandvágyókat és itt vannak a fiatalok nagy kedvencei is, a csúszdák. A pihenésre, napozásra a frissen nyírt pázsit teremt lehetőséget, amely labdajátékokra is kiválóan alkalmas. Strandröpladba-pálya, teniszpályák is várják a sportolni vágyókat.

Az egész évben nyitva tartó fedett fürdőben különböző vízhőmérsékletű gyógymedencékkel, egy felülről nyitott termálmedencével és szauna-blokkal várja a gyógyulni vágyókat. Az orvosi felügyelettel működő gyógyászat számos kezelési lehetőséget nyújt. Hidroterápiás kezelések, súlyfürdő, szénsavas fürdő, galván, tangentor - mind megtalálhatók itt. Népszerűek a masszázs-szolgáltatások is.

A gyógykert szabad téri medencéjében jó idő esetén szakképzett gyógytornász segítségével mozoghatnak a gyógyulni vágyók. Az igényes fürdőzést kedvelők a gyógycentrumban, a gyógyvizes ülőfürdőben és a termálvizes jacuzzi medencében élvezhetik a víz gyógyító hatását.

Az élményfürdő fedett csarnoka egy élménymedencével, egy gyermekvizes medencével és egy többcélú medencével rendelkezik. Az élménymedence 10 különböző attrakcióval lepi meg a fürdőzőket, ezek közül a vadvíz-áram az egyik legnépszerűbb. A többfunkciós 400 m2-es sportmedence télen-nyáron várja az úszni vágyókat, de vizitornát és vizifitnesszt is igénybe lehet itt venni.

A fürdő mára hazánk egyik legnagyobb és legnépszerűbb ilyen jellegű intézményévé vált. Hazai vendégein kívül Európa szinte minden országából fogad látogatókat, elsősorban Németországból, Ausztriából, Csehországból, Szlovákiából és Lengyelországból.

Zalakaros a fürdőn kívül is számos látnivalóval, érdekességgel bír. Kellemes sétákat lehet tenni a barátságos utcákon, a gondozott parkokban, a Parkerdőben. A nyári időszakban számos fesztivál, zenei rendezvény, bornapok, a helyi néptáncegyüttes szórakoztatja a közönséget.

Remek kirándulási lehetőséget nyújt a dimbes-dombos könyék: gyalogszerrel és kerékpárral is felejthetetlen élményt nyújt a környező falvak hangulata és a Kis-Balaton páratlan szépsége!


További képek

Bővebb információ a www.zalakaros.hu oldalon!

website: theeye